19.09.2019 |
Territoris.cat

Setanta-cinc pilots competiran al Campionat d’Espanya d’Autocròs a Mollerussa

Campionat d'Espanya al Circuit de La Serra de Mollerussa en edicions anteriors.
Campionat d'Espanya al Circuit de La Serra de Mollerussa en edicions anteriors.
Setanta-cinc pilots competiran al Campionat d’Espanya d’Autocròs a Mollerussa

Mollerussa acollirà aquest cap de setmana, els dies 1 i 2 de juny, el XXVIIè Campionat d’Espanya i de Catalunya d’Autocròs, una prova que compta amb 75 pilots procedents de diferents punts de l’Estat espanyol com Galicia, Andalusia, Extremadura, el País Basc o Balears, entre altres, així com també enguany s’hi ha inscrit també dos pilots de Portugal. El campionat l'organitza l'Escuderia Mollerussa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa.

La prova és la més longeva del campionat

La prova, la quarta de les vuit que conformen la competició, compta amb 6 categories com són Divisió I i Divisió II en turismes mentre que en monoplaces hi ha Divisió III, Car-Cros, Junior Cros i enguany també la categoria de Promoció, amb 9 pilots. Així mateix, la mateixa Escuderia Mollerussa comptarà amb 12 pilots competint, entre els quals destaca Ares Lahoz, una de les quatre participants femenines.

El campionat seran retransmès per streaming a través del canal de la Ligasports

El campionat començarà divendres a la tarda amb les corresponents verificacions a la carpa del Circuit de la Serra i dissabte ja s’iniciaran els entrenaments oficials així com dues mànegues de les sèries classificatòries a la tarda. Diumenge a partir de les 9 del matí tindrà lloc la tercera mànega de les sèries classificatòries per acabar a partir de les 12.30 hores amb les finals i el posterior lliurament de premis.

Comentarios