28.05.2022 |

Tallers A. Miquel, entre l’acció social i la pedagogia

La Paeria de Lleida va atorgar a l’empresa del Pla d’Urgell un nou reconeixement a l’acció social i solidària

Antoni Miquel acompanya als escolars en la cisita ©JosepAPérez
Antoni Miquel acompanya als escolars en la cisita ©JosepAPérez
Tallers A. Miquel, entre l’acció social i la pedagogia

Tallers A. Miquel de Sidamon consolida la seva responsabilitat social amb un nou reconeixement per part de la Paeria de Lleida, que conjuntament amb vint-i-set empreses de la demarcació, rebien aquest dimecres el Reconeixement a l’Acció Social i Solidària.

L’empresa del Pla d’Urgell va ser proposada al reconeixement per l’entitat Esclat, Associació Solidaritat i Servei Santa Teresina de Lleida, a la qual Tallers A. Miquel va facilitar una transpaleta per facilitar la logística de l’entitat social.

Reconeixement de la Paeria a A. Miquel ©JosepAPérez
Reconeixement de la Paeria a A. Miquel ©JosepAPérez

Esclat  és una associació que treballa per donar resposta a aquelles persones més desfavorides de la nostra societat, posant especial interès en els infants/adolescents en risc d’exclusió social i les famílies vulnerables.

Aquest és una nova mostra de l’interès de Tallers A. Miquel per participar i col·laborar amb el teixit de suport als col·lectius més vulnerables i les accions socials que es duen a terme a la demarcació de Lleida.

La responsabilitat social, del concessionari de la marca alemanya de carretons elevadors Linde, es compagina amb l’interès per la formació de les noves generacions. Tallers A. Miquel col·labora en centres de formació professional de Lleida, Mollerussa, la Seu d’Urgell, i també a Valls i Tarragona, finançant material especialitzat.

Visita dels alumnes de l'escola Les Arrels a Tallers A. Miquel ©JosepAPérez
Visita dels alumnes de l'escola Les Arrels a Tallers A. Miquel ©JosepAPérez

En el marc d’aquesta estratègia pedagògica Tallers A. Miquel també col·labora amb els centres d’educació obligatòria de primària i secundària, organitzant visites programades a les instal·lacions de l’empresa. Aquest divendres una cinquantena d’alumnes de l’escola Les Arrels de Mollerussa van visitar el concessionari Linde, una activitat en la qual van poder conèixer les diverses utilitats dels carretons elevadors, el centre de reparació, la carga de les bateries, hi van poder posar-se al volant dels vehicles.

El moment més emocionat va ser la demostració d’un carretó elevador que servia suc de taronja, i les derrapades d’un car elèctric conduït per Oriol Miquel. Les derrapades i la petició de velocitat dels petits va ser un dels moments àlgics de la visita. El personal de Tallers A. Miquel participa en aquestes visites acompanyant als docents dels centres educatius, i completa la visita amb un esmorzar i espectacle d’animació.

Amb aquestes activitats Tallers A. Miquel té la voluntat d’estrènyer el vincles amb els agents del seu entorn. Per Antoni Miquel la formació és l’estratègia indispensable perquè la societat avanci, no tan sols en la millora econòmica, sinó en l’assoliment de l’estat del benestar dels ciutadans del país.

Tallers A. Miquel, entre l’acció social i la pedagogia
comentaris