Els favorits de Sant Jordi de la llibreria Sarri

photo_camera L'equip de Sarri sempre està a punt per recomanar les millors lectures amb el tracte més proper

Lllibreria Sarri és tota una institució en el gremi llibreter amb una llarga trajectòria, vinculada ja des dels seus inicis a aquesta diada tan especial per Catalunya com és Sant Jordi.

La llibreria, fundada l'any 1963, ja va instal·lar el primer any una paradeta de llibres, una novetat que va sorprendre els mollerussencs que, tímidament, només van atrevir-se a comprar un total de set llibres, que es venien amb un descompte i una rosa de regal

Des de la seva fundació, any rere any i ininterrompudament, han portat l'esperit de Sant Jordi a la capital del Pla d'Urgell, mentre han mantingut viu l'esperit lector tot l'any. 

Com la mateixa ciutat, aquest referent ha anat creixent, i és així com, als baixos d'aquesta casa centenària, ha anat expandint-se per donar cabuda a més llibres, papereria, premsa i material escolar. 

llibreria sarri mollerussa
Un establiment referent que manté viu l'esperit lector tot l'any

Salvador Sarri, fundador de la llibreria, i sempre disposat a suggerir-nos la millor lectura, podria explicar-ne tantes anècdotes que no cabrien en un llibre, com la d'un senyor que, un dia, els va demanar dos metres i mig de llibres, o sobre les primeres converses del famós certamen Vestits de Paper, que van donar-se entre les parets de la mateixa llibreria.

La llibreria també destaca per la unió del seu equip, que sempre està a punt per recomanar les millors lectures amb el tracte més proper

I per aquest Sant Jordi, des de la llibreria Sarri ens proposen atrevir-nos amb dos títols: 

Crims: Llum a la foscor, de Carles Porta (Editorial La Campana): deu històries criminals

El periodista Carles Porta (Vila-sana, 1963) relata en aquest nou llibre, deu histories reals, deu crims estremidors que van crear un gran impacte social pels ingredients que els envoltava.

CRIMS LLUM A LA FOSCOR

El volum recull 10 casos criminals que va succeir a Catalunya, a la resta de l’Estat, als Estats Units d’Amèrica (EUA) i a Alemanya. Històries que descobreixen la part fosca de la nostra societat i dels seus protagonistes, en un relat a través del qual Carles Porta ens endinsa amb rigor, respectuosos i bon ritme narratiu. 

"Posem llum a la foscor..."

El temple dels pobres, d'Alfred Bosch (Editorial Columna): a l'ombra de la Sagrada Família

Alfred Bosch (Barcelona, 1961) ens obsequia amb aquesta emocionant novel·la històrica, a través d'unes vides lligades a un dels monuments més importants de Catalunya, en la qual es retrata la figura de Gaudí i fa un repàs profund i colpidor de la història del nostre país i de les seves conseqüències en les vides de les persones. 

EL TEMPLE DELS POBRES

La construcció de la Sagrada Família i la història de Catalunya a partir de les vides dels qui van créixer a l’ombra del temple i del gran Gaudí. 


logo_color

Llibreria Sarri

Plaça Major, 24-26

Tel. 973 601067

25230 Mollerussa - Instagram: @llibreriasarri

comentaris