Les lectures imperdibles de la llibreria El Genet Blau (Lleida)

'La nena que portava un núvol al cap' (Eulàlia Canal i Elena Frauca, per Mosaics Llibres) i 'Els invisibles' (Tom Percival, per Andana)

Les recomanacions de la llibreria El Genet Blau
photo_camera Les recomanacions de la llibreria El Genet Blau

El Genet Blau va obrir les portes a Lleida l’any 2000. Va començar com a llibreria de vell al centre històric de la ciutat. Avui dia, són una llibreria especialitzada en literatura infantil, juvenil i àlbums il·lustrats per a tota la família. Tenen un fons molt variat i no centrat exclusivament en les novetats. A més, a la llibreria també s'hi pot trobar una selecció acurada de joguines i altres materials per potenciar la creativitat dels infants.

SlowShop Genet Blau DSC_8662

Mertxe París, Marina Guillén i Rafel Folch, l'equip del Genet Blau, els apassiona narrar i escoltar tota mena d'històries sota les arcades medievals de l'espai, així que programen de manera regular activitats d'animació lectora, adreçada tant a famílies com a escoles

D'altra banda, El Genet Blau també té un segell editorial propi, Mosaics Llibres (www.mosaicsllibres.com), que aposta per la publicació de literatura infantil i juvenil de qualitat.

SlowShop Genet Blau DSC_8697

Un dels principals motors del Genet Blau és que els infants esdevinguin lectors, ja que creuen fermament en el poder de la literatura com a instrument de transformació social.

Per aquesta raó, i com apassionades pel seu ofici que són, aquestes llibreteres ens recomanen per aquest Sant Jordi dues lectures molt especials:

La nena que portava un núvol al cap

- 'La nena que portava un núvol al cap' (Eulàlia Canal i Elena Frauca, publicat per Mosaics Llibres)

L’Oliva és una nena molt especial a qui li esdevenen coses extraordinàries. Ara ha perdut el seu gat i en la búsqueda del seu millor amic es troba amb una nena, encara més especial que ella perquè sempre porta un núvol de pluja al cap. Les dues, i un nen que neda com un peix, són els protagonistes d'aquesta deliciosa història per a llegir en família. 

Una història fantàstica i plena d’elements màgics que són metàfora de la més immediata i propera realitat dels nostres infants.
 

Els invisibles

- 'Els invisibles' (Tom Percival, publicat per Andana)

'Els invisibles' ens narra la història d'una jove anomenada Isabel i la seva família. Hi havia moltes coses que la família d'Isabel no es podia permetre, però intentava no preocupar-se per les coses que no tenien. Però un dia, va passar que no hi havia prou diners per pagar el lloguer i totes les factures. Això els va obligar a deixar casa plena de records feliços i mudar-se a l'altre costat de la ciutat. Un lloc on eres invisible.

Un conte ple de sensibilitat sobre el fet de veure realment les persones que ens envolten, i sobre el dret de tots nosaltres a tenir un lloc.

SlowShop Genet Blau DSC_8624

El Genet Blau
Av. Blondel, 26, 25002 Lleida
Tel. 973 27 52 07
www.elgenetblau.com
Instagram: @llibreriaelgenetblau

Comentaris