Imprimir

El Poal acull la tercera edició del Cros Clot del Dimoni

territoris.cat | 17 de d’abril de 2013

Un dels guanyadors de la tercera edició del Cros Clot del Dimoni.
Un dels guanyadors de la tercera edició del Cros Clot del Dimoni.

L'AMPA dels centres escolars que formen part de la Zona Escolar Rural (ZER) Plaurcén, va reunir al voltant de mig miler d'esportistes en el III Cros Clot del Dimoni.

Els atletes Marina Castells dels Esbufecs i Marc Gimeno de la ZER Plaurcén es ban adjudicar, la tercera edició del Cros Clot del Dimoni que es va celebrar el passat diumenge al Poal, en la categoria absoluta. 

Una proba que va reunir al voltant de mig miler d'esportistes de la comarca, en el circuit que es va habilitar en els terrenys de la futura escola del Poal, i que s'inclou en el calendari de les competicions del Consell Esportiu del Pla d'Urgell.

El la resta de categories Iris Tribó va fer el millor temps en infantil femení i el seu homòleg masculí va ser Gerard Longan, ambdós independents. Pel que fa als aleví Laia Tribó del Club Joncar va aconseguir el millor temps, conjuntament amb Robert Chetan del Joventut Atlètica d'Arbeca. Gerard Aguilar del Joaquim Palacín de Bellvís va guanyava en la categoria benjamí amb la femina Oxana Bonjorn dels Esbufecs.

Els Xafatolls s'adjudicaven la categoria prebenjamí amb l'atleta Laura Cusiné i Gerard Culleré d'Arbeca es convertia en el més rapint en la mateixa categoria.    

La competició es completa amb un concurs de dibuix en el que hi participen els escolars dels centres El Roser del Poal, El Timó de Sidamon, i Rufí Bedolla de Els Arcs que conformen la ZER Plaurcén. Els guanyadors van ser  Bruna Romeu en la categoria A , en la categoria B, Ariadna Gil, en la categoria C, Júlia Andrés, i en la categoria D, Nèlia Pérez.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/comarca/el-poal-acull-la-tercera-edicio-del-cros-clot-del-dimoni/20130417175240005738.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]