Imprimir

L'IES Mollerussa guanya el Campionat de Formació Professional en Jardineria

territoris.cat / Josep A. Pérez | 19 de de maig de 2014

El jurat qualificador i els participants en el Campionat CatSkill de Jardineria.
El jurat qualificador i els participants en el Campionat CatSkill de Jardineria.

El centre del Pla d'Urgell va aconseguir la millor puntuació per la realització d'una zona enjardinada a les instal·lacions de Tallers A. Miquel de Sidamon.

Després d'una dura jornada de preparació i realització d'un projecte de jardineria, els alumnes de l'Institut Mollerussa de la capital del Pla d'Urgell, es van proclamar guanyadors de l'edició Catalana del projecte Catskill, Campionat de Formació Professional. Una iniciativa que es va dur a terme aquest diumenge a Sidamon, a les instal·lacions de Tallers A. Miquel.

Els mollerussencs van competir amb els futurs professionals dels centres de Reus i Olot, que es van classificar en segon i tercer lloc respectivament. Amb aquest triomf el centre tindrà opcions de participar en la fase nacional, i en el cas d'assolir un bon resultat en la fase internacional,  Worldskills Competition.

El campionat de Catalunya de formació professional, que se celebra cada dos anys, permet mostrar les habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen. Les proves estan inspirades en les descripcions tècniques que regeixen la competició internacional WorldSkills Competition.

Els alumnes de l'Institut Mollerussa rebran la certificació i el reconeixement institucional en un acte que tindrà lloc a Barcelona, a la seu del departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/comarca/l-ies-mollerussa-guanya-campionat-formacio-professional-jardineria/20140519142048011885.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]