Imprimir

L'escola Ignasi Peraire de Mollerussa organitza els seus Jocs Olímpics

territoris.cat | 12 de mayo de 2017

La jornada s’ha conclòs amb una macro zumba on han participat alumnes i mestres conjuntament, com a bona mostra de cohesió i convivència.

Més de 250 alumnes de primària de l'escola Mestre Ignasi Peraire han participat aquest divendres en la jornada d'esport on han hagut de superar les proves olímpiques de tanques, pes, fons, llargada, tennis, bàsquet, acroesport i freshback.

Les mini olimpíades, s'han iniciat amb una desfilada de tots els atletes de primària de l'escola que han lluït les banderes dels països participants. Els abanderats eren alumnes d'aquests països amb la qual cosa s'ha donat un sentit de respecte, participació, cooperació, tolerància, etc. que dóna sentit al projecte d'escola, Els valors a través de l'esport.

La jornada s'ha conclòs amb una macro zumba on han participat alumnes i mestres conjuntament, com a bona mostra de cohesió i convivència.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pla-d39-urgell/lescola-ignasi-peraire-mollerussa-organitza-els-seus-jocs-olimpics/20170512202859041072.html


© 2019 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]