27.07.2021 |
Territoris.cat

Dos accidents en la N-II a Bell-lloc en menys de sis hores, amb un ferit greu

A les tres de la tarda un vehicle que circulava per l'antiga N-II s'ha encastat en la porta d'una casa habitada

Accdient de dos vehicles a l'N-II al seu pas per Bell-lloc
Accdient de dos vehicles a l'N-II al seu pas per Bell-lloc
Dos accidents en la N-II a Bell-lloc en menys de sis hores, amb un ferit greu

En el tram urbà de l'N-II al seu pas pel municipi de Bell-lloc s'han produït aquest divendres dos accidents en tan sols sis hores, en un d'ells la conductora ha hagut de ser evacuada a l'Hospital Arnau de Vilanova.

El primer dels accidents s'ha produït al voltant de les nou del matí, en el tram urbà de Bell-lloc de l'N-II, concretament en la cruïlla del camí de Puigverd, quan un turisme u una furgoneta han col·lidit. En la topada la furgoneta ha bolcat i el conductor ha pogut sortir per una de les finestres, l'altre conductor també ha resultat il·lès. Tot i així els serveis d'emergències han traslladat al conductor de la furgoneta a l'Hospital Arnau de Vilanova per tal de fer-li una revisió.

Turisme encastat en una portalada a Bell-lloc 1El segon accident s'ha produït a les tres de la tarda, quan un turisme ha sortit de la via hi ha topat amb la portalada d'un edifici habitat. Els bombers han hagut d'evacuar a la conductora per la finestra del darrere del vehicle, i presentava ferides en diverses parts del cos. Per aquest motiu els serveis d'emergències l'han traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova.

L'Alcalde de Bell-lloc Carles Palau ha mostrat el seu malestar, i ha explicat que s'ha posat en contacte amb el departament de Carreteres de la Generalitat, titular de la via, per sol·licitar que es prenguin mesures dissuasives perquè els vehicles redueixin la velocitat en aquest tram urbà de la via. Segons Palau, els responsables de la via s'han compromès a estudiar el cas.

L'Ajuntament demana que es puguin instal·lar semàfors o bandes rugoses en les entrades al municipi, per tal que els conductors redueixin la velocitat. Actualment tan sols s'informa del límit de velocitat a 50 quilòmetres per hora.

Dos accidents en la N-II a Bell-lloc en menys de sis hores, amb un ferit greu
comentaris