18.09.2019 |
Territoris.cat

LA COMPANYIA HA CREAT LA PRIMERA BECA GASTRONÒMICA TALLER ARGAL.

Argal inaugura en la planta de Miralcamp un centre d'innovació del sector carni

El projecte pretén ser el nucli central per a les activitats de Grup Alimentari Argal, relacionades amb la qualitat, la innovació i les tendències nutricionals i gastronòmiques.

Karlos Arguiñano amb els directius d'Argal Antoni Escribà i Josep Maria Orteu.
Karlos Arguiñano amb els directius d'Argal Antoni Escribà i Josep Maria Orteu.
Argal inaugura en la planta de Miralcamp un centre d'innovació del sector carni

El Grup Alimentari Argal inaugurarà el divendres 27 de març, en la seva planta de Miralcamp, el Taller Argal, un centre de creació i innovació en el sector carni, amb el que té la voluntat de compartir el coneixement adquirit al llarg de la seva trajectòria centenària.

El centre pretén convertir-se en nucli central per a les activitats del Grup Alimentari Argal, relacionades amb la qualitat, la innovació i les tendències nutricionals i gastronòmiques de l'àmbit dels elaborats canics i solucions alimentàries, així com per a la comunicació amb els clients i consumidors.

L'acte també s'aprofitarà per a presentar la Primera Beca Gastronòmica Taller Argal, una iniciativa amb la qual la companyia del Pla d'Urgell vol recolzar el desenvolupament de nous professionals de l'àmbit de la gastronomia.

La primera edició de la convocatòria gastronòmica la duran a terme alumnes de l'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de la Caparrella a Lleida, que elaboraran una recepta, i els guanyadors rebran els premis de la mà del mediàtic cuiner Karlos Arguiñano.

Comentarios