Èxit de participació en la cinquena Trobada de Puntaires del Palau d'Anglesola

La trobada biennal, que organitza el Grup de Puntaires de la localitat va reunir més de 350 aficionades a la punta de coixí d'arreu de Catalunya.
Les puntaires procedien de diferents llocs de Catalunya.
photo_camera Les puntaires procedien de diferents llocs de Catalunya.

El Pavelló Municipal del Palau d'Anglesola va acollir el passat diumenge la cinquena edició de la Trobada de Puntaires, un acte que organitza l'Ajuntament de la localitat, conjuntament amb el Grup de Puntaires, en el que hi van participar més de 350 puntaires procedents de tots els racons de Catalunya. Una trobada que també va comptar amb la visita d'un nombrós públic que va poder admirar els treballs realitzats amb punta de coixí.

Al llarg de la jornada, els organitzadors van sortejar diversos premis, que van aportar els establiments i empreses locals, i es van instal·lar diferents parades en les que es venien articles relacionats amb aquesta practica artesana.

Com a cloenda es va obsequiar a tots els participants amb un record commemoratiu amb motius que feien referència al poeta català Salvador Espriu, amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement.

comentaris
Més a Comarca