Castellnou de Seana, Vila-sana i Vallverd, pobles amfitrions de l'ANC

Carme Forcadell, presidenta de l'ANC participarà en la presentació de Sidamon, el proper 9 de febrer en una jornada intercomarcal. L'Assemblea Nacional Catalana, una organització unitària i transversal continua amb les presentacions als pobles del Pla d'Urgell.
photo_camera Presentació de l'ANC que va tenir lloc a Castellnou de Seana el passat 15 de gener.

Durant la passada setmana, es va presentar l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) als pobles de Castellnou de Seana, el dia 15 de gener, i Vila-sana i Vallverd, ambdós el dia 18 de gener. Tots els actes van tenir una important afluència de persones de la població. 

A més d’explicar que l’ANC és una organització unitària i democràtica que té per objectiu recuperar la independència política de Catalunya, tant Joan Solé,  president de l’Ateneu Popular de la Plana d’Urgell i membre de l’ANC al Pla d’Urgell, com Pere Camarasa, membre dels secretariat de l’ANC, van desemmascarar els arguments de la por amb què els sectors espanyolistes intenten atemorir la població i van explicar els avantatges de la independència de Catalunya. 

Per la seua banda, els membres de la Fundació Catalunya Estat, van repassar les raons econòmiques de la independència i la situació d’espoli fiscal que pateix Catalunya. 

En tots els actes i van haver moltes preguntes de part del públic assistent i molt interès per arguments dels ponents. 

Amb aquests actes, l’Assemblea Nacional Catalana s’ha presentat a quasi tots els pobles del Pla d’Urgell, tan sols queda Torregrossa, on es presentaran el proper 8 de febrer, i Sidamon, l’endemà, dissabte dia 9.

Pel que fa a l’acte de Sidamon del 9 de febrer, està prevista una jornada intercomarcal que tancarà les presentacions als pobles del Pla amb la presència de la presidenta de l’Assemblea, Carme Forcadell. La jornada, amb dinar inclòs i sessions de matí i tarda, a més de presentar l’ANC al poble, estarà dedicada a la sectorial de Pagesos per la Independència, de la qual comptarem amb els màxims representants.

comentaris