Mollerussa participa en l'Encontre de l'Orquestra Infantil de les Terres de Lleida

Un total de 7 alumnes de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa han participat aquest cap de setmana en el Segon Encontre de l’Orquestra Infantil de les Terres de Lleida, que ha tingut lloc a l’Espluga de Francolí.
Treball dels participants en el segon encontre dels joves músics lleidatans.
photo_camera Treball dels participants en el segon encontre dels joves músics lleidatans.

Prop d'un centenar d’alumnes de les escoles de Bellpuig, Solsona, Oliana, Ponts i Cervera i Mollerussa han participat aquest aquest cap de setmana en el Segon Encontre de l’Orquestra Infantil de les Terres de Lleida.

L'Escola Municipal de Música de Mollerussa ha estat representada per 2 alumnes d’oboè, un de viola i 4 de violí, que han treballat, conjuntament amb la resta de participants, un repertori comú d’orquestra simfònica així com també d’orquestra d’acordions, en el cas d’alguns dels alumnes assistents.

L’encontre, que ha servit també per intercanviar experiències entre els participants al llarg de tot el cap de setmana, ha finalitzat diumenge amb un concert obert als familiars que ha tingut lloc a l’interior del Monestir de Poblet. El Tercer Encontre de l’Orquestra Infantil de les Terres de Lleida tindrà lloc els dies 20 i 21 d’abril a Oliana i a Solsona. 

comentaris