Bell-lloc enllesteix la remodelació global dels carrers del municipi

L'Ajuntament ha fet front a la inversió amb el suport dels Plans l'Obres i Serveis de la Generalitat i de la Diputació de Lleida, i una part de recursos propis.

Les obres de pavimentació dels carrers de Bell-lloc finalitzaran aquesta setmana.
photo_camera Les obres de pavimentació dels carrers de Bell-lloc finalitzaran aquesta setmana.

L'Ajuntament de Bell-lloc enllestirà aquesta setmana les obres de remodelació d'una quinzena de carrers del municipi, una actuació que era del tot imprescindible, segons l'alcalde en funcions Miquel Campàs.

Es tracta dels carrers, Alfons XIII, Enric Granados, Miquel Parcerissa, Pompeu Fabra, Pau Casals, La Mina, Plaça Lluís Companys, Joan Oro, Ponent, Travessia Carrer Major, Ramon Fuster i Rebés i Ramon Felip Galícia, vies molt transitades en les que no s'havia actuat des de fa pràcticament cinquanta anys.

L'obra té un pressupost de 100.000 euros, que es finançaran amb les ajudes del PUOSC de la Diputació de Lleida, la Generalitat i recursos propis del consistori.

Campàs va explicar que en aquests carres ja s'hi havia actuat en els serveis, però el paviment es trobava en molt mal estat, per la qual cosa el consistori va esperar a poder fer una actuació global en tots ells, per tal de poder aconseguir un millor preu per part de l'empresa adjudicatària.

Comentaris
Més a Comarca