L'Estany d'Ivars i Vila-sana presenta el nou programa d'activitats

Dins del programa d'activitats organitzades en el Parc Natural, el Club Atlètic d'Ivars prepara la sisena edició de la Volta a l'Estany, que se celebrarà el 23 de novembre.

El Consorci organitza activitats pedagògiques dirigides als escolars de la comarca.
photo_camera El Consorci organitza activitats pedagògiques dirigides als escolars de la comarca.

Després de la celebració del Dia Mundial dels Ocells, el Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, continua desplegant el programa d'activitats previstes per la tardor i hivern. Un seguit de propostes que continuaran amb el taller de Micromamífers, una activitat que coordinen els tècnics d'EGRELL. Els participants podran fer un seguiment dels petits mamífers que habiten l’estany, com ara els ratolins, les rates d’aigua o les musaranyes. El taller es farà el 8 de novembre al bosc de Ca l’Aragonès (accés per Vila-sana) i requereix inscripció prèvia.

El programa continua amb la sisena Volta de l’estany, organitzada conjuntament amb el Club Atlètic d’Ivars i l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell, es correrà el 23 de novembre. Amb l’arribada de l’any nou, el Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana convocarà una nova edició del concurs fotogràfic per a il·lustrar el calendari 2015.

També s’ha programat un nou cens d’ocells aquàtics, per al dia 17 de gener. Aquesta activitat, gratuïta i sense necessitat de fer inscripció prèvia, permetrà als assistents aprendre les característiques de les aus que passen l’hivern a l’estany i aprendre com se’n fa un cens.

El calendari d’activitats de tardor-hivern clou amb dues efemèrides: el dia mundial de les Zones Humides (1 de febrer) i el Dia de l’estany (22 de març). Per a aquestes dues celebracions, es programaran tallers i mostres oberts a tot el públic i sense inscripció prèvia.

El calendari d’activitats de tardor-hivern de l’estany i tota la informació detallada es pot consultar al web www.estanyivarsvilasana.cat.

Comentaris
Més a Comarca