02.06.2020 |
Territoris.cat

Bellvís estrena circuit en el Cros Comarcal del Pla d'Urgell

Bellvís va celebrar ,aquest diumenge, tres dècades de cros escolar, una competició que s'enmarca en el programa de Jocs Esportius de Catalunya.

Les guanyadores femenines del Cros Comarcal del Pla d'Urgell a Bellvís.
Les guanyadores femenines del Cros Comarcal del Pla d'Urgell a Bellvís.
Bellvís estrena circuit en el Cros Comarcal del Pla d'Urgell

Els atletes escolars de la demarcació de Lleida es van reunir aquest diumenge a Bellvís, per participar en la trentena edició del Cros Vila de Bellvís, una prova que organitza l'Ampa i l'escola Joaquim Palacín del municipi del Pla d'Urgell. La competició que s'emmarca en el projecte de Jocs Esportius de Catalunya va estar coordinat pel Consell Esportiu del Pla d'Urgell, que al llarg de la seva trajectòria, comptabilitza setanta-set competicions, d'aquestes característiques a la comarca.

El cros bellvisenc va comptar amb 420 inscrits, que van tenir l'oportunitat de comprovar les característiques del nou circuit que inaugurava el municipi, un traçat adaptat a la competició i que els atletes voldrien mantenir.

Entre els petits atletes van destacar Aran Badia i Maria Díaz dels Xafatolls, el garriguenc Jordi Estradé d'Arbeca i Pau Vilanova dels Escatxics d'Agramunt,

Pel que fa a les classificacions, en la categoria aleví femení es va adjudicar la prova l'atleta dels Esbufecs Oxana Bonjorn, en la categoria masculina va creuar la meta en primer lloc Pol Torrent d'Arbeca. En la secció benjamí Júlia Díaz dels Xafatolls va ser la primera classificada, i dels atletes masculins Aleix Bonjorn dels Esbufecs va ser el més rapit de la categoria.

En la categoria infantil, els atletes de l'Urgell es van adjudicar la prova Marina Súria i Pau Godó, ambdós del club Escatxics d'Agramunt

En la categoria cadet els millors temps els van aconseguir la Carla Ropero de Lleida UA, i Oriol Valls del club Escatxics d'Agramunt. Pel que fa a les categories obertes van aconseguir els primers llocs, els independents, Laura Rosell i Antoni Carulla.

La propera cita atlètica tindrà lloc el diumenge 23 de febrer al municipi de Golmés.

Bellvís estrena circuit en el Cros Comarcal del Pla d'Urgell
comentaris