Bellvís organitza per primer cop un torneig de 24 hores de futbol sala

Una iniciativa que es va impulsar des de el Pub Titanium de la població del Pla d'Urgell, amb una important acollida per part dels equips com del públic.

El regidor d'Esports Josep M. Garcia lliure el trofeu i premi als guanyadors.
photo_camera El regidor d'Esports Josep M. Garcia lliure el trofeu i premi als guanyadors.

Bellvís va celebrar aquest cap de setmana el primer torneig de 24 hores de futbol sala, una iniciativa que va impulsar Jordi Palou, propietari del Pub Titanium de la localitat. Una convocatòria que va reunir 16 equips, provinents de tot el territori català, el que va permetre gaudir d'un bon nivell esportiu.

Els organitzadors van mostrar la seva satisfacció, tan pel que fa al nombre d'equips participants, com a la quantitat de públic que va seguir la competició al llarg de les 24 hores. Una resposta que anima als impulsor a mantenir la continuïtat del torneig, i que es pugui convertir en una competició del calendari del futbol sala.

El guanyador del torneig va ser l'equip de Barcelona La Kinta de Buitre, que es va endur una dotació econòmica de 750 euros i el trofeu que els proclamava campions de la primera edició de les 24 hores Titanium de Futbol Sala de Bellvís

Comentaris
Més a Comarca
Entering on the requested page Skip advertisement