Bojan Krkic i Andrea Trepat protagonistes del Pessebre Vivent de Linyola

El Pessebre Vivent de Linyola tancarà aquest dilluns la quinzena edició amb un volum de visites que rondarà les 3.000 persones, tot i suspendre la representació del dissabte.

El jugador de l'Ajax Bojan Krikic i l'actriu Andrea Trepat en l'escena del pessebre.
photo_camera El jugador de l'Ajax Bojan Krikic i l'actriu Andrea Trepat en l'escena del pessebre.

El jugador de l'Ajax, Bojan Krkic i l'actriu Andrea Trepat han estat els protagonistes, aquest diumenge de la representació del Pessebre Vivent de Linyola. Personatges als quals han acompanyat, els alcaldes de Mollerussa Marc Solsona, de Linyola Josep Capdevila, i el de Bellvís i president del Consell Comarcal Francesc Fabregat.

Una representació que per primer cop s'ha dut a terme en horari de matí, amb motiu de la celebració del quinzè aniversari del Pessebre de Linyola. Per aquest motiu els organitzadors han volgut convidar a personatges de l'àmbit esportiu, social i polítics de la demarcació de Lleida, per tal que poguessin gaudir de l'experiència de figurar en aquest acte.

Les més de 600 persones que han assistit aquest diumenge a la representació, també han pogut veure a la diputada d'ERC Marta Vilalta, al pintor Robert Pérez, a l'exjugador del Barcelona Josep M. Fusté, a l'Historiador i escriptor Esteve Mestre, al pilot Dani Martínez, a l'atleta Àlex Tàssies, la genet Iris Nabau, així com la primera caganera de la història del pessebre Anna Cos

L'Associació del Pessebre Vivent de Linyola ha volgut retre homenatge a les persones que van impulsar el projecte, encapçalades per l'Alba Balcell i els Escoltes de Linyola, per aquest motiu abans de començar la representació s'ha fet un breu acte per reconèixer la trajectòria de la representació, que aquest any espera assolir els 3.000 visitants. La representació del dissabte es va haver de suspendre, degut al mal temps, però tot i així amb l'acte d'aquest diumenge i la representació del dilluns s'espera assolir aquesta xifra.

Per altra banda el pessebre també ha participat en la campanya de Creu Roja recollint més d'un centenar de joguines, que s'han canviat per entrades.

Un pessebre que ha representat una seixantena d'escenes en les quals hi han participat al voltant de 300 persones, en les representacions que s'han dut a terme des del 26 de desembre i fins al 6 de gener.

Comentaris
Més a Comarca