Carruatges, cavalls, i animals de companyia protagonistes dels Tres Tombs de Linyola

Un dels atractius de la festa de Sant Antoni de Linyola, va ser el Concurs de gossos disfressats, en el que es va valorar l'elegància dels animals, i originalitat dels models.

La plaça Planell de Linyola va acollir una desfilada de gossos disfressats.
photo_camera La plaça Planell de Linyola va acollir una desfilada de gossos disfressats.

Linyola va celebrar aquest diumenge la festa de Sant Antoni amb els tradicionals Tres Tombs, un acte en el qual van participar sis carruatges i una trentena de cavalcadures, als que s'hi van afegir un bon nombre d'animals de companyia. Tos plegats van rebre la benedicció, i tot seguit es va dur a terme el recorregut pels carrers de la localitat.

La festa la va inaugurar un esmorzar popular al poliesportiu, i la resta d'activitats es van concentrar a la plaça Planell i el carrer Pompeu Fabra, on es trobava el Mercat d'Artesania i Productes de Proximitat. El programa es completava amb el corral dels animals, les passejades amb rucs, així com les demostracions de falconeria.

Com en anteriors edicions la festa també va comptar amb exhibicions d'oficis antics, que en aquest cas va estar dedicada als ferradors de cavalls, un acte que van dur a terme els membres de l'Associació de Ferradors de Catalunya.

Un dels atractius de la festa de Sant Antoni de Linyola, va ser el Concurs de gossos disfressats, en el que es va valorar l'elegància dels animals, i originalitat dels models. El dinar popular, un bingo i una sessió de ball, tot al poliesportiu, va tancar la festa.

Comentaris
Més a Comarca