La cervesa artesana catalana torna a tenir el seu aparador a Linyola

Els pilots de Freestyle, Dani Hernández, Albert Armengol i Antoni Navas, participaran en els actes de la fira amb una exhibició d'acrobàcia.
 

El dinar que va tenir lloc en Festa de la cervesa Linyola.
photo_camera Festa de la cervesa Linyola (5)

Linyola tornarà a ser l'aparador dels productors de cervesa artesana, els dies 18 i 19 d'octubre en la segona edició de la fira dedicada a aquest sector. El certamen està organitzat per l'Ajuntament, la Comissió de Festes i l'Agrupació de Jovent de Linyola, amb la col·laboració del Grup country Luks de Bellcaire. Està previst que hi participen una desena de fabricants, els més destacats de les demarcacions Catalanes

El programa d'actes del cap de setmana, també inclourà, un dinar popular el dissabte a les dues de la tarda, tot seguit, els pilots de FreestyleDani Hernández i Albert Armengol oferiran una exhibició d'acrobàcies sobre la mota, davant del pavelló. Al llarg de la tarda també es podrà visitar una exposició de motos clàssiques, en la pista coberta, annexa al pavelló.

El mateix dissabte, a partir de les set, se celebrarà la Tercera Festa Country, amb exhibicions d'aquesta modalitat de balla per a tots els que s'hi vulguin iniciar, i per cloure la iniciativa un sopar amb barbacoa, al més pur estil del Far West, que amenitzaran Band The RockDj Jorlin.

El diumenge, arrancarà el matí amb una concentració motera, en la que l'organització convidarà a un esmorzar als 300 primers inscrits, i tot seguit sortida turística per les comarques del Pla d'Urgell i La Noguera. Els participants disposaran d'una zona d'acampada.

comentaris