Cicle de tallers per a la recerca de feina i l'empreneduria a la Incubadora de Bell-lloc

La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell ha estat inclosa aquest 2014 dins el Programa “Catalunya Emprèn” del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Els participants en el darrer cicle de tallers de la Incubadora d'Empreses de Bell-lloc.
photo_camera Els participants en el darrer cicle de tallers de la Incubadora d'Empreses de Bell-lloc.

Amb el lema Al febrer, Activa't, la Incubadora d'Empreses de Bell-lloc (ID'A), organitza un nou cicle de tallers gratuïts, amb l'objectiu de proporcionar eines per a la recerca de feina i fomentar l'emprenedoria.

El foment de l'ocupació segueix sent un dels principals objectius de l'Ajuntament de Bell-lloc, i per aquest motiu ofereix un nou programa de tallers que es desenvoluparan tots els dijous de 19’30 a 21 h a la Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica de Bell-lloc d’Urgell.

En aquest nou cicle s'han programat quatre tallers que tenen la voluntat d'iniciar als participants en la recerca de feina, preparar-se per l’entrevista, inserció en el món laboral, etc., es treballarà també aplicacions tecnològiques per la recerca i la vida diària, i també tallers d’autoocupació o l’emprenedoria,foment de l’esperit emprenedor en l’àmbit rural, la creativitat, les competències clau, etc.

Els interessats poden dur a terme les inscripcions en el web www.ida.cat

La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell ha estat inclosa aquest 2014 dins el Programa Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya en el qual es vol  contribuir a la creació d'una cultura emprenedora a la comarca del Pla d’Urgell.

comentaris
Més a Comarca