La Trobada Intercomarcal d'Escacs Escolars reuneix 40 participants

Una competició que organitza el Consell Esportiu del Pla d'Urgell i l'AMPA de l'escola Joaquim Palacín de Bellvís. 

L'escola Joaquim Palacín de Bellvís va acollir aquest dissabte la Trobada Intercomarcal d'Escacs Escolars, una competició en la qual hi van participar una quarantena de nois i noies de la demarcació de Lleida.

Una competició força disputada en la que va destacar Joan Pedra de Balaguer que va aconseguir la millor puntuació de la categoria S10 amb 6 punts, seguit de Joel Sendra del col·legi Claver amb 5 punts, i Judit Camarasa del Joaquim Palacín amb 4,5 punts.

Pel que fa a la categoria S12 la millor puntuació la va assolir Roger Brusau, empatat a punts amb els jugadors locals Josep Calvet i Bernats Prats.

En la categoria S8 la millor puntuació també es va quedar en la capital de la Noguera, en mans d'Àlex Pedra amb 5 punts, seguit de Cindea Denis del Joaquim Palacín i Andreu Puig-gros de l'escola mare de Déu de l'Horta.

Aquesta es una més de les activitats que impulsa el Consell Esportiu del Pla d'Urgell, que ja prepara el pròxim esdeveniment, que serà el dia 9 de febrer amb el Cros Intercomarcal de Bellvís.

Comentaris
Més a Comarca