Ciclistes i escolars organitzen una pedalada popular a Torregrossa

Els patinadors de la categoria Juvenil aconsegueixen medalla de bronze en la Copa Catalana de Grups Xous, que es va celebrar al Vendrell.

Els patinadors del Club Patí Torregrossa que van participar en la competició.
photo_camera Els patinadors del Club Patí Torregrossa que van participar en la competició.

El Club Ciclista de Torregrossa i l'Ampa de l'escola La Bassa de Torregrossa van aprofitar la festivitat de l'1 de maig per organitzar una pedalada popular, que va aplegar un centenar de ciclistes de totes les edats. Els participants van fer recorregut pel terme, fent una parada a la Font de Paradell on els esperava un bon esmorzar i la companyia del historiador local Ramon Manuel Ribelles, que va explicar els orígens de la font i la seva història.

En un altre ordre de coses, el Club Patí Torregrossa va participar el passat cap de setmana en la Copa Catalana de patinatge que es va celebrar al Vendrell, assolint una merescuda tercera posició en la categoria juvenil de Grups Xous. Els torregrossins també va participar en la categoria cadet, que es va tenir que conformar amb una vuitena posició. Tot i així la medalla de bronze encoratja als patinadors a continuar treballant per millorar, ja que en aquesta competició es van enfrontar amb els millors equips de Catalunya.

Comentaris
Més a Comarca