Cistella solidària a Bell-lloc per contribuir a la Caixa de Resistència dels docents de les illes

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bell-lloc va presentar una moció de suport a l'assemblea de docents de les illes Balears, amb l'objectiu de contribuir a la Caixa de Resistència Econòmica per sufragar els sous durant la vaga.  

photo_camera Imatge de la cistella que han preparat els joves de Bell-llloc per sortejar.

En resposta a la crida de Bell-lloc per la Independència, l'Associació de Joves de la localitat ha organitzat el sorteig d'una cistella solidària, amb la que tenen la voluntat de recaptar diners per contribuir a la Caixa de Resistència.

La cistella compta amb una variada selecció de productes de proximitat, i artesans que han facilitat empreses i establiments de la comarca. Els joves de la localitat han editat unes butlletes que es venen al preu de 2 euros, i la quantitat que puguin recollir la destinaran a aquesta finalitat. El sorteig tindrà lloc el diumenge 6 d'octubre, en combinació amb el sorteig de la ONCE.

Amb aquestes accions el municipi de Bell-lloc vol mostrar el seu suport als docents de les Illes, en vaga indefinida,  els quals no reben els respectius sous. I per altra banda pretenen fer evident la denúncia a la política de genocidi cultural que practica el PP.

Bell-lloc per la Independència va creure convenient iniciar accions de solidaritat, i en defensa de la llengua, i per aquest motiu va adquirir samarretes verdes, que han identificat a la mobilització balear, per tal de contribuir a la Caixa de Resistència econòmica.

Comentaris
Més a Comarca