20.10.2021 |
Territoris.cat

Big Ben celebra 38 anys d'oferta de lleure al Pla d'Urgell

El complex Big Ben ha estat fidel al seu compromís amb totes les persones que, generació rere generació han fet possible la seva continuïtat al llarg de 38 anys. L'ambient Big Ben continua sent un referent. 

Big-Ben Festa 80's (8)interior
Big Ben celebra 38 anys d'oferta de lleure al Pla d'Urgell
Publireportatge
 
Un any més Big-Ben celebra el seu aniversari, ja n'hi van 38, tota una celebració! 
Per aquest motiu la direcció ha preparat una gran festa per dissabte 22 de març, amb regal per a tots els assistents.
"L'equip de Residents al complet punxarà els millors temes per a la nit més mítica de l'any", així és com Big Ben connecta amb el seu públic, fidel al seu compromís, els joves de vàries generacions han gaudit d'una discoteca que ha anat evolucionant amb el temps, capdavantera pel que fa a l'oferta musical i sempre oferint noves propostes. Un espai d'oci que ha significat un lloc d'encontre per a moltes persones, entre les quals, s'han creat vincles entre elles i que ha estat motiu d'estudi per sociòlegs.   

El complex Big Ben es destaca per la seva activitat en tots els sectors i per a públics molt diferents. En aquesta línia han organitzat multitud d'activitats enfocades a cada un d'ells en moments diferents.
 
Pel que fa a la Discoteca, s'han portat a terme sessions per a joves, discoteca per adults (festes 89's i 90's), sessions Country, ball de saló, Carnaval, etc.
 
Respecte al sector d'Hoteleria, Big-Ben s'ha posicionat com a referent del sector, amb l'organització de banquets, bodes, comunions, batejos, noces d'or i d'argent, entre altres, a més de celebracions d'amics, quintes, etc.
El complex s'ha convertit en el lloc ideal per a aquests tipus d'esdeveniments, així com per la seva variada oferta de carta i menús. En aquest aspecte destaca el menú força competitiu del seu Restaurant, amb més seguidors dia rere dia. L'espai compta també amb cafeteria, pizzeria, parc infantil o la zona Big Bubble, un espai acollidor que convida a tastar les seves especialitats en cocteleria.

Big Ben celebra 38 anys d'oferta de lleure al Pla d'Urgell
comentaris