Concurs de fotografia per il·lustrar el calendari de l'Estany d'Ivars i Vila-sana

L'Estany en colors, és el nom del concurs de fotografia, que ha convocat el Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, amb la voluntat que siguin aquestes les que il·lustrin el calendari del 2013.
Imatge de les activitat al Parc natural de l'Estany d'Ivars i Vila-sana.
photo_camera Imatge de les activitat al Parc natural de l'Estany d'Ivars i Vila-sana.

Entre totes les fotografies participants se seleccionaran dotze que  il·lustraran el calendari del 2013, les instantànies guanyadores també formaran part d'una exposició itinerant sobre l’estany. A més a més, per votació popular, entre les dotze del calendari, se n’escolliran tres, que resultaran premiades amb obsequis d’empreses de la comarca.

El concurs fotogràfic és obert a tot el públic per a recollir les millors imatges de la fauna, la flora i el paisatge de l’espai natural al llarg de tot l’any, per això s’han establert dotze categories, una per a cada mes. Les imatges s’han de presentar entre el 10 i el 31 d’octubre a través d’un formulari que es pot descarregar des del Facebook de l’estany d’Ivars i Vila-sana.

Aquest projecte s’ha presentat als membres del Consell General del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, que s’han trobat avui en una reunió a la seu del Consell Comarcal del Pla d’Urgell

Comentaris
Més a Comarca