23.05.2022 |
Territoris.cat

El Consell Comarcal redueix el preu del servei de teleassistència

Aquest aparell i el seguiment que se’n fa permet donar resposta a possibles problemes o urgències amb què es troba una persona sola i que necessita ajuda i alhora se li ofereix confiança i seguiment.

Ple del Consell Comarcal del mes d'abril.
Ple del Consell Comarcal del mes d'abril.
El Consell Comarcal redueix el preu del servei de teleassistència

La nova adjudicació del servei de teleassistència que va aprovar el Ple del Consell Comarcal, d'aquest dilluns, permetrà reduir el preu del servei de 14 a 11,87 euros al mes. Una prestació que actualment arriba a 155 beneficiaris de 143 domicilis de la comarca.

La teleassistència, oferta pel Consell Comarcal a través de la nova empresa, s’adreça a persones grans o que es troben en situació de dependència i que estan soles gran part de dia o bé viuen soles. Els usuaris porten sempre una central domèstica d’alarma connectada a un centre de control que permet, davant una situació urgent i només prement un botó, donar resposta immediata a la persona.

Des del centre de control s’avisa els familiars o persones de contacte, si n’hi ha, o bé, si es considera, els serveis sanitaris. A més a més, des del servei de teleassistència es fa trucades periòdiques a les persones usuàries i se’ls fa recordatoris de medicació o bé de visites al metge.

El president del Consell Comarcal Francesc Fabregat, ha explicat que aquest aparell i el seguiment que se’n fa permet donar resposta a possibles problemes o urgències amb què es troba una persona sola i que necessita ajuda i alhora se li ofereix confiança i seguiment.

El Consell Comarcal redueix el preu del servei de teleassistència
comentaris