El Consell Consultiu de la Gent Gran proposa una caminada anual al Pla d'Urgell

El Consell Consultiu de la Gent Gran va presentar un cicle de conferències que organitza el Consell Comarcal juntament amb l’Àrea Bàsica de Salut del Pla d’Urgell, dirigit a les llars que ho demanin.

Lluís Sanfeliu i Francesc Fabregat van presidir l'assemblea de la gent gran del Pla d'Urgell.
photo_camera Lluís Sanfeliu i Francesc Fabregat van presidir l'assemblea de la gent gran del Pla d'Urgell.

La caminada al Pla d'Urgell va ser una de les propostes que va aprovar l'assemblea general del Consell Consultiu de la Gent Gran, que va tenir lloc la passada setmana. Una iniciativa que vol organitzar-se anualment amb itineraris diferents. La primera caminada tindrà lloc el dia 10 de novembre al voltant de l'Estany d'Ivars i Vila-sana.

L'assemblea també va presentar un cicle de conferències que organitza el Consell Comarcal juntament amb l’Àrea Bàsica de Salut del Pla d’Urgell, dirigit a les llars que ho demanin. Les associacions poden escollir entre diversos assumptes que es proposen, des de l’alimentació, el testament vital, la memòria fins a la sexualitat o bé les relacions humanes.

Per tal que puguin arribar al màxim de persones possibles, s’editarà un calendari amb les conferències programades, de manera que qui hi estigui interessat hi podrà assistir, encara que sigui en una altra llar de jubilats.

Comentaris
Més a Comarca