La Diputació reconeix la tasca del Club Hoquei Patins de Vila-sana

L'equip femení d'hoquei Aldhara Fagavi Vila-sana es va classificar en tercer lloc en el Campionat d'Espanya, i han assolit l'ascens a la categoria Nacional Catalana. 

Sangrà i Reñé amb els jugadors/es d'hoquei Aldhara Fagavi Vila-sana.
photo_camera Sangrà i Reñé amb els jugadors/es d'hoquei Aldhara Fagavi Vila-sana.

Els èxits assolits pels diferents equips d'hoquei del club Aldhara Fagavi Vila-sana han estat reconeguts per les institucions, tant pel que fa al consistori de la localitat com per la Diputació de Lleida. L'alcalde Joan Ramon Sangrà va rebre als triomfadors al consistori, i el president de la Diputació Joan Reñé va fer el mateix a l'ens provincial.

El més destacat dels reptes del club Aldhara Fagavi Vila-sana ha estat el tercer lloc del Campionat d'Espanya i l'ascens a la categoria Nacional Catalana de l'equip femení, i per altra banda, el primer lloc de la classificació dels benjamins en el Campionat d'Iniciació.

Cal recordar que el club del Pla d'Urgell va ser el primer que va apostar per un equip femení d'hoquei, una formació que ha anat escalant categories des de la base, i que actualment destaca en l'àmbit lleidatà i català.

Comentaris
Més a Comarca