22.06.2021 |

Drift Disorder es dóna a conèixer amb el seu "Generatour"

El grup infuenciat directament del "britrock", va començar a gestar-se el 2010, amb diversos canvis de formació fins a arribar a l'actual. Està format per l'Enric Ayguadé, guitarra i cors; Naui Tarragona, baix i vocalista principal; Arnau Giribet, guitarra i Víctor Arjona, bateria.
El grup Drift Disorder amb els seus components en la presentació de Generatour.
Drift Disorder es dóna a conèixer amb el seu "Generatour"

El passat dissabte, Drift Disorder va oferir un improvisat concert de cinc temes, per als seus seguidors a Mollerussa. Aquest grup revelació format per joves de Vilanova de Bellpuig, Castellserà i Mollerussa, compten amb talent, il·lusió i un estil molt personal, per la qual cosa, han decidit presentar-se amb la innovadora proposta del Generatour.. 

Generatour, una fórmula dels components de Drift Disorder i de Dani Molina, manager del grup, amb l'objectiu d'actuar amb l'acompanyament d'un generador, i així donar-se a conèixer a partir de les properes actuacions de Tàrrega i Lleida. En paraules de l'Enric Ayguadé (guitarra i cors), "tenim ganes de fer-nos sentir i hem pensat que fer aquests concerts amb un generador és una bona manera". 

La banda oferirà un concert el proper 6 de setembre amb motiu de la Festa Major de Vilanova de Bellpuig. Amb un estil influenciat pel britrock o l'Indie, (per això canten en anglès) han transmès aquest segell personal en la seva cançó Once again entres altres. També toquen temes d'Oasis -estan molt influenciats per aquest grup britànic- o Teddy picker, dels Artic Monkeys. 

 

Drift Disorder es dóna a conèixer amb el seu "Generatour"
comentaris