Drift Disorder es dóna a conèixer amb el seu "Generatour"

El grup infuenciat directament del "britrock", va començar a gestar-se el 2010, amb diversos canvis de formació fins a arribar a l'actual. Està format per l'Enric Ayguadé, guitarra i cors; Naui Tarragona, baix i vocalista principal; Arnau Giribet, guitarra i Víctor Arjona, bateria.
photo_camera El grup Drift Disorder amb els seus components en la presentació de Generatour.

El passat dissabte, Drift Disorder va oferir un improvisat concert de cinc temes, per als seus seguidors a Mollerussa. Aquest grup revelació format per joves de Vilanova de Bellpuig, Castellserà i Mollerussa, compten amb talent, il·lusió i un estil molt personal, per la qual cosa, han decidit presentar-se amb la innovadora proposta del Generatour.. 

Generatour, una fórmula dels components de Drift Disorder i de Dani Molina, manager del grup, amb l'objectiu d'actuar amb l'acompanyament d'un generador, i així donar-se a conèixer a partir de les properes actuacions de Tàrrega i Lleida. En paraules de l'Enric Ayguadé (guitarra i cors), "tenim ganes de fer-nos sentir i hem pensat que fer aquests concerts amb un generador és una bona manera". 

La banda oferirà un concert el proper 6 de setembre amb motiu de la Festa Major de Vilanova de Bellpuig. Amb un estil influenciat pel britrock o l'Indie, (per això canten en anglès) han transmès aquest segell personal en la seva cançó Once again entres altres. També toquen temes d'Oasis -estan molt influenciats per aquest grup britànic- o Teddy picker, dels Artic Monkeys. 

 

comentaris