17.01.2021 |

El Dia del Medi Ambient reuneix més de 2.300 persones a Fondarella

Gran acceptació dels tallers dirigits als adults, sobre com fer pa, com fer cervesa, com fer quallat i formatges, i un taller de ganxet XXL 

Els participants van gaudir de jocs amb materials reciclats.
Els participants van gaudir de jocs amb materials reciclats.
El Dia del Medi Ambient reuneix més de 2.300 persones a Fondarella

La zona esportiva de Fondarella va acollir aquest diumenge la quarta edició del Dia de Medi Ambient al Pla d'Urgell, una convocatória que va reunir a més de 2.300 persones , que van participar en les activitats programades per a tota la família.

En aquesta edició el Consell Comarcal va incorporar diversos tallers per adults que els van introduir en l'entorn de com fer pa, cervesa artesana, quallat o formatges, així com ganxet XXL. Pel que fa als petits van poder participar en els tallers de manualitats amb materials reciclats, sabó i sobre el món dels cavalls. 

El president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Francesc Fabregat, va explicar:

Tots els tallers han tingut molta acceptació i, de fet, més de 150 persones hi han participat.

De la seva banda, l’alcalde de Fondarella i president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha recordat que

el respecte pel medi ambient ja és un element identitari per als comarcans del Pla d’Urgell.

més a més, els assistents al Dia del Medi Ambient han pogut comprar i conèixer els productes que s’elaboren al Pla d’Urgell a la primera fira de productes elaborats i artesanals. S’hi ha pogut trobar des de productes de xarcuteria, mel, a herbes aromàtiques i bolquers ecològics.

No han faltat les activitats clàssiques de les altres edicions, com ara el pop inflable en què els nens, a més a més de jugar, aprenen a separar els residus; el parc de jocs fets amb material reciclat; la mostra d’animals; els passejos en cavall i en carruatge; un espai per als bons propòsits amb el medi ambient; contacontes; i l’alliberament de fauna salvatge. 

 

El Dia del Medi Ambient reuneix més de 2.300 persones a Fondarella
comentaris