18.04.2021 |

El diari digital Territoris.cat celebra els 100 primers dies

Territoris.cat arriba aquest mes de setembre als 100 primers dies de publicació, i per tal de celebrar aquest primer periode obsequia als seus lectors amb un rellotge Lotus model Marc Màrquez, acompanyat d'una gorra i una samarreta, gentilesa d'Àlex Joier.
Imatge del pack que regalem als lectors de territoris.cat.
El diari digital Territoris.cat celebra els 100 primers dies

Territoris.cat va néixer amb la voluntat de cobrir una mancança que tradicionalment ha existit en el mitjans de comunicació generalistes, la informació de proximitat, històries que en la majoria dels casos, pel fet de ser properes no tenen la repercussió que es mereixen els seus protagonistes. Per altra banda el projecte també té la pretensió de potenciar la visibilitat del dinamisme que generen els nostres pobles, cultura, societat, tradicions, turisme. Un seguit de condicions que sembla que havien de ser exclusives del centralisme de les capitals i de la gran metròpoli.

Un projecte arriscat per la modesta envergadura, però il·lusionat, ja que facilita una eina fantàstica als professionals que treballem en el territori, per divulgar la personalitat i les qualitats dels nostres pobles a tot el món. La difusió ja no es limita a un número d'exemplars determinats, a un lectors habituals, es tracta d'una finestra oberta al món, a través de la qual es pot conèixer el tarannà d'una gent que malgrat viure terra endins també té inquietuds, projectes i una història pròpia.

Aquesta és la filosofia de l'equip de territoris.cat, i al llarg d'aquests primers 100 dies, amb les dificultats dels inicis, de la situació econòmica, hem intentat respondre a les expectatives del nostres lector, convertir-nos en un servei públic de divulgació, independent i objectiu. Volen continuar millorant, volem estar a prop de tots els que vulguin utilitzar el mitjà, essent la veu del nostre territori, escotant i essent crítics quan calgui.

Agrair, com no, el suport del sector comercial i empresarial de la comarca que ha cregut en el projecte, i que ens anima a superar les dificultats i a lluitar per complir els nostres objectius. I és per tot això que volen iniciar un seguit d'accions per millorar la participació i la implicació del territori.

Per millorar aquesta complicitat, entre anunciants, lectors i territoris.cat, iniciem aquest dissabte una acció que consisteix en el sorteig d'un rellotge Lotus, model Marc Màrquez, un pack valorat en més de 150 euros, una gentilesa d'Àlex Joier. Per optar a aquest premi trobareu les bases al facebook de territoris.cat, on caldrà que seguiu uns senzills passos per poder participar en el concurs que s'inicia partir de les 12 del migdia de dissabte dia 1 de setembre i fins el dissabte 15 de setembre. El nom del guanyador del sorteig es donarà a conèixer el dlluns dia 17. Endavant i molta sort!.

El diari digital Territoris.cat celebra els 100 primers dies
comentaris