El Palau d'Anglesola aprova la reforma del pavelló poliesportiu

Amb l'actuació que es portarà a terme l'Ajuntament el Palau d'Anglesola té previst aconseguir un important estalvi en llum i calefacció en aquesta instal·lació municipal.
Imatge del pavelló poliesportiu del Plau d'Anglesola.
photo_camera Imatge del pavelló poliesportiu del Plau d'Anglesola.

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola projecta una reforma integral del pavelló poliesportiu municipal, una instal·lació de més de 20 anys, que amb el temps s'ha anat deteriorant per l'us i que, actualment no contava amb les mesures de seguretat que exigeix una instal·lació d'aquest tipus. Per aquest motiu el consistori va destinar una subvenció de 60.611 euros, del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) del 2011, per dur a terme aquesta obra, que suposa una inversió de 86.586 euros.

Les obres consistiran en la reposició de la coberta, la reparació del baixants de la taulada, la lluerna central de la coberta, així com la construcció d'un bany adaptat per a minusvàlids, i la millora de la seguretat de les instal·lacions esportives, especialment les cistelles de bàsquet i les xarxes protectores del fons. El projecte també inclou les millores en l'escenari que es remodelarà totalment i s'instal·laran nous telons i bambolines, segons ha explicat l'alcaldessa del Palau Montserrat Meseguer.

L'alcaldessa també ha ressaltat la instal·lació de cortines motoritzades que permetran establir divisions i facilitar així la celebració de concerts i d'obres de teatre utilitzant només part del pavelló, fet que suposarà un estalvi important de llum i calefacció.

El pavelló del Palau d'Anglesola té unes dimensions notables i està considerat com un dels més grans de la comarca, i és per això que en algunes ocasions entitats d'altres municipis el sol·liciten per a la celebració d'actes multitudinaris,

ha afegit l'alcaldessa.

Aquestes millores s'emmarquen en la línia de l'adequació de les instal·lacions municipals a les noves mesures de seguretat que actualment s'exigeixen en els nous projectes i que no es demanaven quan es va construir el pavelló del Palau d'Anglesola.

Comentaris
Més a Comarca