El Palau d’Anglesola arranja 15 quilòmetres de camins municipals

L'actuació ha estat realitzada per l'empresa Àrids Romà amb un cost total de 6.655 euros que aniran a càrrec de la partida de conservació de camins

Arranjament de camins al municipi del Palau
photo_camera S'arranjaran 15 kilòmetres de camins del municipi

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha arranjat 15 quilòmetres de camins municipals a fi de tenir els camins en bones condicions pels seus usuaris, principalment pagesos i treballadors de les finques del terme. L'actuació que va ser adjudicada i posteriorment realitzada per l'empresa Àrids Romà, ha tingut un cost  total de contracte de 6.655 euros.

L’arranjament ha consistit principalment en l'aportació de 400 tones d'àrids als camins del terme i en la posterior anivellació del seu ferm. Amb aquesta actuació, el consistori pretén deixar els camins del terme en condicions òptimes per als mesos vinents, quan les feines del camp s'intensifiquen, al igual que també s’intensifica el seu trànsit de vehicles.

L’alcaldessa del municipi, Montserrat Meseguer, ha explicat que anualment es fa necessari repassar la xarxa de camins municipals, la majoria dels quals no estan asfaltats, degut al deteriorament causat per l'ús habitual de vehicles i maquinària agrícola. “No obstant, un dels pitjor perills que afecta la conservació de camins és la seva inundació a causa d'un excés de reg de les finques adjacents, fet que tot i què es dona cada cop menys, suposa un greu deteriorament del tram de camí afectat” explica l’alcaldessa. L’obra anirà a càrrec de la partida de conservació de camins, dins del pressupost ordinari del consistori per enguany.

Més a Comarca