El Palau dona llum verda a Certiplant per continuar les obres al terme municipal

L'obra es va paralitzar al mes d'octubre a conseqüència de la denúncia presentada per l'Ajuntament del Poal, que va argumentar que la construcció no responia al projecte que va presentar l'empresa.
Imatge de les instal·lacions que va començar a construir Certiplant al Palau.
photo_camera Imatge de les instal·lacions que va començar a construir Certiplant al Palau.

L'ajuntament del Palau d'Anglesola ha donat llum verda a Certiplant, la divisió de planters de la companyia Nufri, per a que reprengui les obres de les instal·lacions que va començar a construir en el seu terme municipal. Uns equipaments que tenen previst destinar a la producció de plançons de fruiters, després que l'empresa promotora hagi adequat el projecte d'acord amb les modificacions pertinents.

Sobre aquesta obra l'Ajuntament del Poal va considerar que s'estava construint un magatzem totalment en formigó mentre que al projecte hi constava formigó a la part inferior i xapa metàl·lica al tram superior, motiu pel que van interposar la demanda que s'ha desestimat.

L’alcaldessa del Palau d’Anglesola, Montserrat Meseguer, ha explicat que un cop presentada la documentació que se li va requerir a l’empresa promotora, aquesta modificació ha estat recentment autoritzada mitjançant informes favorables per part del Departament de Territori i Sostenibilitat i també per part dels tècnics del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Així doncs, el projecte ha estat adequat d’acord amb la modificació que es volia introduir i per tant ja no hi ha impediments legals a la seva execució.

L’equip de govern de l’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha concedit de nou, aquesta setmana, la llicència al projecte que permetrà continuar amb les obres que l’empresa Certiplant està duent a terme en els terrenys que té al Palau, on hi té previst traslladar tota la producció de plançons de fruiters que ara té repartida en altres localitats i que estarà en el futur centralitzada en aquestes noves instal·lacions.

comentaris