Espectacular accident, un tractor sense frens envesteix un cotxe a Ivars d'Urgell

Un tractor amb un remolc carregat d'alfals que es va quedar sense frens va aixafar materialment a un cotxe i en va envestir a cinc vehicles més estacionats al passeig Felip Rodés d'Ivars d'Urgell.
Imatges de com va quedar la furgoneta i el tractor amb la carreta.
photo_camera Imatges de com va quedar la furgoneta i el tractor amb la carreta.

Un espectacular accident va alarmar al municipi d'Ivars d'Urgell aquest dijous a la tarda quan un tractor carregat amb un remolc d'alfals va perdre el control, envestint cinc vehicles i acabant sobre una furgoneta d'un veí de Linyola. L'accident va tenir lloc al passeig Felip Rodés, una de les més transitades de la població i en un horari en què hi circulen molts vianants, el que va crear una important alarma.

Malgrat l'aparatós accident, no es van tenir que lamentar desgràcies personals, en una via en que unes hores abans s'havia muntat les parades del mercat setmanal, segons fons municipals. En aquest sentit des del municipi es fa palesa la necessitat de disposar de la variant que pugui retirar el trànsit pesant del centre de població.

Segons l'alcalde d'Ivars d'Urgell Ramon Maria Guiu, ja s'ha començat el procés d'expropiació dels terrenys afectats pel projecte de construcció del primer tram de la variant, que finançarà en part la Diputació de Lleida, i que unirà les carreteres de Bellpuig i Castellnou de Seana. Una obra que està previst iniciar al mes d'octubre. El segon tram de la variant és el que ha d'enllaçar la carretera de Castellnou de Seana i la de Vallverd.

Comentaris
Més a Comarca