El Pla d'Urgell es mulla un any més per l'Esclerosi Múltiple

Activitats esportives i de lleure van protagonitzar la jornada solidària per l'Esclerosi Múltiple al Pla d'Urgell, una iniciativa que va comptar amb el suport d'entitats i Ajuntaments.

Els veïns de Bewll-lloc es van llançar a la piscina a les 12 del migdia.
photo_camera Els veïns de Bewll-lloc es van llançar a la piscina a les 12 del migdia.

Els municipis del Pla d'Urgell es van solidaritzar amb la jornada que es va celebrar a un gran nombre de piscines de Catalunya, per donar suport a les persones afectades per la malaltia de l'Esclerosi Múltiple. Encara que la celebració es feia aquest diumenge, municipis com Torregrossa ho van celebrar el passat cap de setmana per motius d'agenda.

A Mollerussa, van ser un any més, els membres del Club Natació, amb la col·laboració de l'Ajuntament, els encarregats de coordinar la celebració, que va tenir lloc a les Piscines Municipals. Un gran nombre de públic va fer la seva aportació nedant per l'Esclerosi.

Els organitzadors també ban instal·lar una parada de venda de productes de marxandatge per recollir diner, i donatius per col·laborar en la investigació de la malaltia. En total es van recollir ,és de 500 euros, dels que 100 els va aportar el consistori. L'alcalde Marc Solsona i el regidor Josep Lavín van ser els encarregats de lliurar personalment els donatius.

Golmés també va instal·lar una parada de marxandatge a les piscines municipals, per tal que els nadadors poguessin col·laborar amb les seves aportacions, i per altra banda es van lliurar les acreditacions de les distàncies que van nedar els participants.

Pel que fa a Bell-lloc les piscines municipals van cer l'escenari de les activitats, també amb una parada de venda d'articles de marxandatge de la campanya d'enguany. A les dotze del migdia el públic es va llençar a les piscines com a mostra de solidaritat, i al llarg de la tarda es van organitzar curses per a totes les edats, les iniciatives van recaptar 600 euros. Per altra banda els joves que participen en el Casal d'Estiu muntaran una parada a les piscines el divendres vinent, amb articles elaborats en els tallers. Tots els diners recaptats es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.

comentaris