El Pla d'Urgell es solidaritza amb els afectats per l'Esclerosi Múltiple

Aquest diumenge les poblacions del Pla d'Urgell van organitzar un seguit d'activitats com a mostra de solidaritat amb la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple. Les entitats dels municipis amb la col·laboració dels consistoris es van encarregar de la difusió de la campanya i de la recollida de donatius.
photo_camera Els veïns de Bell-lloc participen en la campanya Mulla't.

Segons la Fundació Esclerosi Múltiple van ser vuit els municipis del Pla d'Urgell que van participar en la campanya, cadascun amb diferents programes que es van centralitzar a les piscines municipals, encara que alguna entitat va dur a terme accions pel seu compte, com és el cas dels joves participants en el casal d'Estiu de Bell-lloc que van vendre diferents objectes confeccionats per ells mateixos.

A Mollerussa, els nadadors van recórrer un total de 12 Kilometres nedant com a mostra de solidaritat, i des del Club Natació es van coordinar altes iniciatives com la venda de material de la campanya, tovalloles, xancletes, samarretes, gorres, entre altres. L'alcalde de Mollerussa Marc Solsona i els regidors Jordi Pérez i Josep Lavín van fer entrega d'un donatiu de 100 euros a la campanya. Mollerussa va recollir un total de 700 euros, entre el material venut i els donatius dels usuaris de la piscina.

A les dotze del migdia, a  totes les piscines els usuaris es van llançar a l'aigua com a mostra de la seva participació en la campanya, i la resta del dia es van continuar realitzant activitats, com el cas de Bell-lloc que va organitzar curses de natació amb premis per als participants.

Comentaris
Més a Comarca