17.01.2022 |

El programa de TV3 Divendres dedica la setmana a Ivars d'Urgell

Ivars d'Urgell ha estat aquesta setmana el protagonista del programa de TV3 Divendres, el municipi ha participat en les connexions des de dilluns amb la participació de veïns i entitats.
El programa Divendres envaeix Ivars d'Urgell durant una setmana.
El programa Divendres envaeix Ivars d'Urgell durant una setmana.
El programa de TV3 Divendres dedica la setmana a Ivars d'Urgell

Des de el programa de TV3 Divendres, aquesta setmana es van divulgar les peculiaritats d'Ivars d'Urgell, amb la presència de Màrius Serra i Espartac Peran, que van conduir les desconnexions amb el programa .L'absència del número 13 a les cases o la producció d'alfals, van ser alguns dels temes que els conductors del programa van destacar.

El fet de què el municipi no numeri els carrers amb el número 13 va ser un dels temes que més va cridar l'atenció d'espectadors i conductors del programa, un fet que va ser conseqüència d'una decisió municipal de fa alguns anys. També es va parlar de les bitlles, un esport molt arrelat al municipi, en el que ha destacat a nivell nacional el seu equip.

Per altra banda l'equip del programa també té previst fer una visita a l'Estany d'Ivars i Vila-sana, un espai natural que s'ha convertit en el referent turístic de la comarca del Pla d'Urgell.

La gastronomia amb un repàs a plats tradicionals com la coca de llardons, que al municipi s'anomena coca de macarrons, o els dolços estanyets, ha tingut un especial protagonisme en la setmana televisiva d'Ivars d'Urgell. també s'ha fet èmfasi en el protagonisme dels farratges a la comarca, en especial l'alfals, amb la participació de Josep Maria Gaset, responsable de la companyia Aldahra Fagavi i del productor Jaume Mota. Ambdós van destacar que el Pla d'Urgell és una de les zones més importants en la producció d'alfals

El programa de TV3 Divendres dedica la setmana a Ivars d'Urgell
comentaris