03.10.2022 |
Territoris.cat

Èxit de participació en la III Volta Solidària de l'Estany d'Ivars i Vila-sana

Durant tota la setmana es podrà continuar fent donatius per a l’ACUDAM a través del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, que lliurarà totes les donacions a l’entitat pròximament.

Fotografia dels representants de l'associació ACUDAM que van participar en la volta.
Fotografia dels representants de l'associació ACUDAM que van participar en la volta.
Èxit de participació en la III Volta Solidària de l'Estany d'Ivars i Vila-sana

Esport, natura i solidaritat han estat els components de la convocatòria de la III Volta Solidària de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, que es va celebrar aquest diumenge, destinada a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Sota el lema Camina amb mi i no per mi, més de 250 persones es van desplaçar al parc natural, per gaudir de la caminada i al mateix temps solidaritzar-se amb les persones que tenen una discapacitat i que lluiten per a aconseguir el màxim d’autonomia i l’assoliment dels drets de les persones, segons va explicar Angelina Roure, presidenta de ACUDAM, entitat a qui es va destinar la recaptació de l'activitat. L’acció també ha promogut la reflexió entorn de la discapacitat, ja que al llarg del recorregut s’ha pogut llegir frases com si fossin aforismes.

Durant tota la setmana es podrà continuar fent donatius per a l’ACUDAM a través del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, que lliurarà totes les donacions a l’entitat pròximament.

Totes les persones que han caminat, especialment famílies i socis de l’ACUDAM, han pogut fer-se una fotografia al photocall que ha muntat l’ACUDAM (les imatges es poden veure al seu Facebook) i també fer una beguda al punt d’avituallament que ha habilitat Cal Valls al final del recorregut. Les persones inscrites han rebut, a més a més, un obsequi, fruit d’un sorteig que ha premiat totes les butlletes. 

Els detalls als participants els van aportar, l'associació ACUDAM, el Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell, el Patronat de Turisme del Pla d’Urgell, GUSTUM, l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, Gust d’Hort, Fruites Calvís, Vinagres Badia, Productes Naturals de Golmés, Nous del Palau, Nous Panadès del Poal, Castell del Remei, Espai Natura, Camamilla de Linyola, el Rebost de Ponent, Loteria Salado i el bar l’Ateneu de Tàrrega.

Èxit de participació en la III Volta Solidària de l'Estany d'Ivars i Vila-sana
comentaris