Homenatge als impulsors de la Confraria de la Mare de Déu de la Cabeza

La festa va comptar amb la presència del conseller d'Interior Ramon Espadaler i la periodista Mari Pau Huguet, que va actuar de conductora de l'acte.

Els petits de Vila-sana participen en l'ofrena floral a la MD de la Cebeza.
photo_camera Els petits de Vila-sana participen en l'ofrena floral a la MD de la Cebeza.

Vila-sana va celebrar aquest diumenge una de les festes més participatives de les que celebra el municipi, la dedicada a la Mare de Déu de la Cabeza, que aquest any superava les dues dècades. Al voltant de la imatge, que es troba a la capella de la Casa Vella propietat de la família Pujol, va néixer la Confraria que porta el mateix nom i que aquest any va retre homenatge a les persones que la van dirigir des de 1995, destacant la que fou presidenta fins fa un parell d'anys M. Isabel Farre.

A l'acte, que va estar conduït per la presentadora i periodista Mari Pau Hugeut, hi va assistir el conseller d'Interior Ramon Espadaler, a qui va acompanyar l'alcalde de la localitat Joan Ramon Sangrà, i set-centes persones més, arribades de diferents indrets de Catalunya i de l'Estat, devotes de la Mare de Déu, originària d'Andújar.

L'acte central de la celebració va ser l'ofrena floral dels infants del municipi, i l'acte litúrgic, que va estar acompanyat per la música del cor Romero i Jara de la Casa d'Andalusia de Lleida, i d'Asterio Ruíz acompanyat per Pilar Pelegrí.

Tot seguit va tenir lloc el dinar de germanor i la xocolatada popular al poliesportiu, amb el grup d'animació Com Pengim.

Comentaris
Més a Comarca