21.09.2020 |
Territoris.cat

Finalitzen les obres del col·lector d'aigües pluvials del Palau d'Anglesola

El col·lector, portarà les aigües pluvials des de l’Avinguda de Sant Roc fins a l'extrem oest del camp d’esports per tal d’enllaçar amb un desguàs general existent.

Finalitzen les obres del col·lector d'aigües pluvials del Palau d'Anglesola

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola està finalitzant l’obra de construcció del col·lector d’aigües pluvials per desguassar l’excés d’aigua que s’acumula a la zona de l’Avinguda de Sant Roc. Les obres es van iniciar a principis del mes de juny i està previst s’acabin aquesta setmana.

L’obra, que té un cost de 27. 215 euros, consisteix en la construcció d’un col·lector que portarà les aigües pluvials des de l’Avinguda de Sant Roc fins a l'extrem oest del camp d’esports per tal d’enllaçar amb un desguàs general existent. El mateix col·lector servirà posteriorment per a la formació d’un drenatge al camp d’esports en tractar-se d’una zona inundable.

Segons l'alcaldessa del Palau d'Anglesola Montserrat Meseguer en aquest indret i a causa de la manca de pendent del terreny, el col·lector existent no desguassa prou ràpid quan hi ha pluges fortes, fet que ha causat danys per inundació en diverses ocasions. Meseguer ha afegit que per això era imprescindible la instal·lació d’aquest nou col·lector, el qual ja haguéssim construït l’any passat i que no vàrem poder dur a terme, ja que la llei estatal d’estabilitat pressupostària no va permetre superar el sostre de despesa aprovada per aquell exercici, tot i que El Palau no era un municipi endeutat.

Finalitzen les obres del col·lector d'aigües pluvials del Palau d'Anglesola
comentaris