27.11.2021 |

Fondarella desplega els darrers actes de les Jornades Culturals

La Caminada a la llum de la lluna serà un dels darrers actes populars de la programació de les Jornades Culturals de 2012, una iniciativa que es va encetar el 26 de maig i que finalitzarà el 29 de juliol.
El participants van fer una parada al Parc de La Serra.
Fondarella desplega els darrers actes de les Jornades Culturals

Han estat dos mesos intensos d'activitats de tota mena, les quals tenen la voluntat de fomentar la convivència i la participació de veïns i comarcans, sota propostes que tenen un clar sentit d'identitat popular. Aquest divendres més de 200 persones es van aplegar a la plaça de la Unió per participar en un recorregut a peu, pel terme municipal fins al Parc de la Serra per acabar a les piscines municipals, en una nova edició de la Caminada a la llum de la lluna. Els organitzadors van obsequiar als participants amb un gelat com a reconeixement a la seva fidelitat.

El proper acte popular tindrà lloc el divendres 13 de juliol, en aquest cas organitzat per l'Associació Juvenil el Kups de Fondarella. Es tracta d'una demostració de còctels que durà a terme en Maki, professional de la hoteleria i responsable del Pub One de Mollerussa. Les sessions de ball a la pista coberta el diumenges,  fins al 28 de juliol, clouran els actes de les Jornades Culturals d'enguany.

Fondarella desplega els darrers actes de les Jornades Culturals
comentaris