ForçaMolle guanya el 14è Torneig 24 hores de Futbol Sala de Bell-lloc

Una final apassionat en les 24 hores de Futbol Sala de Bell-lloc en el derbi del Pla d'Urgell entre el Pim-Pam-Pum de Vila-sana i el ForçaMolle de la capital de la comarca, amb més de 400 seguidors a les galeries del pavelló poliesportiu.
photo_camera Fotografia d'ambdós equips avanç de la final.

Aquest cap de setmana el futbol sala ha viscut una de les convocatòries més esperades de la temporada estiuenca, el Torneig de 24 hores de la modalitat esportiva que organitza el Club Futbol Bell-lloc amb la col·laboració de l'Ajuntament de Bell-lloc. Un torneig que va començar el dissabte amb la participació de setze equips de la demarcació de Lleida, que van competir fins al diumenge a la tarda, amb la disputa de la final entre els equips de Mollerussa ForçaMolle i de Vila-sana Pim-pam-pum.

Una final que es va adjudicar l'equip de la capital del Pla d'Urgell, i que va comptar amb una gran participació de public que no es va voler perdre l'enfrontament d'aquest derbi comarcal. Al llarg de les 24 hores els jugadors, seguidors i aficionats van poder gaudir de les piscines municipals que van romandre obertes fins a les dues de la matinada.

El Club Futbol Bell-lloc organitza aquest torneig des de fa 14 anys amb la voluntat de fomentar l'esport i la competitivitat un cop han finalitzat la temporada de futbol i també com a divulgació de la modalitat de futbol sala.

comentaris