Gas Natural consolida la xarxa de subministrament a Castellnou de Seana

La companyia Gas Natural va fer una previsió inicial de 500 metres de xarxa, que al final s'han convertit en 2.500 metres, a causa de l'increment de demanda d'usuaris.

Obres de la xarxa de Gas Natural a Castellniu de Seana.
photo_camera Obres de la xarxa de Gas Natural a Castellniu de Seana.

La companyia Gas Natural va iniciar els treballs de la xarxa per l'abastament de gas al municipi de Castellnou de Seana al mes de maig, un projecte que va arrencar amb les canonades en alta. Tot seguit van continuar amb la canalització del municipi i el servei als usuaris domèstics.

Actualment l'actuació es troba pràcticament en la fase final, i una bona part dels abonats ja disposen de servei. Per la seva banda l'Ajuntament també disposarà de servei en l'edifici consistorial i en les escoles.

La companyia ha deixat com a últim tram de la xarxa, el que correspon al carrer Sant Blai, l'eix central del municipi, un vial que és competència de l'àrea de carreteres de la Diputació de Lleida.

El projecte es va iniciar amb una previsió de xarxa de 500 metres, que han derivat en 2.500 metres, conseqüència a l'important increment de demanda que s'ha elevat a 110 abonaments.

Comentaris
Més a Comarca