26.10.2021 |
Territoris.cat

Golmés inaugura la temporada de Festes Majors al Pla d'Urgell

L'obra de teatre Un vol de Coloms, i un festival musical al recinte de les piscines inauguren un intens programa de Festa Major, que es prolongarà fins al dimecres vinent.

L'obra es va representar al Teatre Casal de Miralcamp.
L'obra es va representar al Teatre Casal de Miralcamp.
Golmés inaugura la temporada de Festes Majors al Pla d'Urgell

Golmés inaugurava aquest divendres la programació de la seva Festa Major, amb la proposta teatral de Teatre de Butxaca i la productora la Gata Roja, que presentaven l'obra de Manuel Molins Un vol de coloms, teatre i  cançons d'abans i després de la guerra. Duranat la tarda, però, ja s'havia ofert la xerrada de Buixits sobre els animals de companyia, i el recinte de les piscines preparava la nit musical a l'aire lliure amb un cartell de propostes electròniques.

La Festa Major de Golmés dóna el tret de sortida a la temporada de festes del Pla d'Urgell, i per aquest motiu tradicionalment el consistori intenta que sigui força lluïda. Des de divendres i fins al dimecres vinent, pels escenaris golmesencs hi actuaran orquestres i formacions musicals de rellevància. És el cas del grup vocal Deudeveu, guanyador del concurs televisiu Oh happy day, amb una destacada presència de públic en la seva actuació, durant la nit d'aquest dissabte.  

El municipi honorarà al patró Sant Salvador amb un intens programa per a tots els públics i convida als veïns de la comarca a participar-hi. Al marge de la música i el ball, el programa inclou esport, activitats infantils, exposicions, actes populars, gastronomia, i molt de gaudir de la festa al carrer.

Podeu consultar el programa d'actes de la Festa Major, fen clic en aquest enllaç.

Golmés inaugura la temporada de Festes Majors al Pla d'Urgell
comentaris