Dos habitatges afectats per l'ensorrament d'un magatzem a Vila-sana

Un operari que realitzava tasques de fumigació a l'interior del magatzem ha patit ferides de gravetat, i ha estat traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova.

photo_camera Imatge de la runa que ha cobert totalment un dels jardins dels habitatges.

Dos habitatges unifamiliars afectats,una persona amb ferides de gravetat, i dos més amb ferides lleus, han estat les conseqüències de l'ensorrament d'un magatzem industrial a Vila-sana. L'accident ha tingut lloc al voltant de les onze del matí d'aquest divendres, quan una paret de l'edifici ha cedit provocant l'ensorrament de la taulada.

En el moment del sinistre es trobaven a l'interior del magatzem quatre operaris que realitzaven tasques de fumigació del cereal que es trobava a l'interior de l'edifici, les runes han ferit de gravetat a un dels operaris, i ferides lleus a dos més. El primer ha estat traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova, i els restants han estat atesos per un equip d'urgències mèdiques en el mateix lloc dels fets.

Les runes que ha provocat l'ensorrament han afectat dos habitatges unifamiliars que es troben al costat del magatzem, causant greus desperfectes en els jardins i la part posterior dels mateixos, un dels jardins ha quedat totalment cobert per la runa.

Segons fons dels bombers, l'accident el podia haver causat la mateixa pressió del cereal emmagatzemat, al voltant de 100 tones d'ordi, o també la deflagració dels gasos que podien haver produït la fumigació, que s'hi portava a terme.

Segons els veïns han escoltat un soroll que semblava una explosió i tot seguit s'ha desplomat l'edifici sobre els seus jardins, el que ha provocat un gran ensurt.

Comentaris
Més a Comarca