Incidència positiva de l'Estat propi per la pagesia, segons Pep Riera, ponent de l'ANC a Bell-lloc

Durant el transcurs de la presentació de l'Assemblea Nacional Catalana a la Sala Multicultural de Bell-lloc, es van seguir amb molt d'interés els parlaments de Joan Solé, membre de l'ANC al Pla d'Urgell i de Pep Riera, fundador i exdirigent del sindicat agrari Unió de Pagesos i membre del secretariat nacional de l'ANC.
Pep Riera, fundador i exdirigent històric del sindicat agrari Unió de Pagesos.
photo_camera Pep Riera, fundador i exdirigent històric del sindicat agrari Unió de Pagesos.

Aquest divendres, 26 d’octubre, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) es va presentar a Bell-lloc d’Urgell. L’acte es va fer a la Sala Multifuncional de “La Cultural” i va comptar amb l’assistència d’una cinquantena de persones. 

Els parlaments va anar a càrrec de Joan Solé, president de l’Ateneu Popular de la Plana d’Urgell i membre de l’ANC al Pla d’Urgell, i Pep Riera, fundador i exdirigent històric del sindicat agrari Unió de Pagesos i membre del secretariat nacional de l’ANC. 

Hi va haver molt interès per les paraules dels dos ponents que, a més d’explicar que l’ANC és una organització unitària i democràtica que té per objectiu recuperar la independència política de Catalunya, van descriure les raons per les quals la independència no tan sols és desitjable, sinó que és imprescindible per assegurar el futur del nostre país en el context de crisi actual. En Pep Riera, pel seu costat, va explicar la incidència positiva que l’estat propi tindria per la pagesia catalana.

Comentaris
Més a Comarca