29.06.2022 |

Joan Reñé reitera que sota cap concepte acceptarà la supressió de municipis

El president de la Diputació Joan Reñé ha finalitzat, aquest dijous al Pla d'Urgell la ronda de visites als Consells Comarcal de la demarcació de Lleida. Reñé ha assegurat que des de que va assumir el càrrec ha tingut la voluntat, fins i tot obsessiva, de què l'ens provincial estigui al servei de tots els municipis.
Els presidents Joan Reñé i Francesc Fabregat.
Joan Reñé reitera que sota cap concepte acceptarà la supressió de municipis

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé ha reiterat que no acceptarà sota cap concepte la supressió de municipis, ja que existeixen arguments per garantir que si això es planteja des de criteris d'eficiència econòmica no s'aguanta per cap lloc, i per tant, aquest judici és fals d'entrada, i com a tal tots els serveis que es puguin donar des dels municipis i les comarques són els més eficients, perquè estan plantejats des de la proximitat.

Reñé ha fet aquestes declaracions en la visita que ha dut a terme aquest dijous a la comarca del Pla d'Urgell, la darrera d'un cicle que l'ha portat a recórrer tota la demarcació de Lleida. El president de la Diputació s'ha reunit amb els alcaldes i consellers per tal de conèixer la situació actual i escoltar les demandes i inquietuds del territori, així com fer un repàs a les actuacions pendents de realitzar per part de l'ens provincial i propostes per al proper Pla Específic. Temes que també feien referència a l'àmbit de la salut, els camins o a l'eficiència energètica en instal·lacions municipals. En aquest sentit, Reñé ha manifestat que es tracta d'aconseguir el mateix nivell de qualitat dels serveis que es presten als ciutadans, amb una millor eficiència en la gestió, ja que la situació econòmica actual ens obliga a estar més atents a les fórmules i a les possibilitats que es poden aplicar.

Joan Reñé reitera que sota cap concepte acceptarà la supressió de municipis
comentaris