Joan Torrent nou gerent del Consell Comarcal del Pla d'Urgell

La renovació en la gerència es deu a la renúncia per motius personals de Vladimir Miquel, que s'incorpora a l'Ajuntament de Bellvís.

El nou gerent del Consell Comarcal del Pla d'Urgell Joan Torrent
photo_camera El nou gerent del Consell Comarcal del Pla d'Urgell Joan Torrent

El fins ara vicepresident del Consorci Leader Urgell-Pla d'Urgell Joan Torrent és des d'aquest dilluns el nou gerent del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, després que el Ple de l'ens comarcal acceptes la renúncia de Vladimir Miquel.

Miquel va accedir a la gerència del Consell Comarcal en la legislatura de 2011, provinent de la secretaria de l'Ajuntament de Bellvís, lloc que tornarà a ocupar després de la renúncia per motius personals.

Joan Torrent accedeix a la gerència de l'ens comarcal reconeixent la delicada situació econòmica de l'administració, per la qual cosa assegura que treballarà per gestionar els recursos de manera que no es ressentin els serveis que presta l'entitat a la comarca.

Torrent va afegir que pel que fa al Consorci Leader haurà d'encaixar una transició en la vicepresidència, ja que la precipitació de la nova responsabilitat coincideix amb programes engegats, com és el cas de les activitats del projecte Gustum.

Comentaris
Més a Comarca